Mine katte

Bella

Søkjærs Isabella  - SBI a

Født d. 27 – 05 - 2006

Blodtype: A/b

Kastrat

Far: Sam vom Wiesenwege, SBI a

Mor: GIC DK Kiru’s Miss Alliss, SBI a

Bella er min ældste og første birma, og ene og alene skyld i at jeg har udviklet en stærk afhængighed overfor disse smukke væsener.

Jeg adopterede Bella da hun var 3 år gammel, da hendes mor skulle ud at rejse og manglede en barnepige til sine to katte. Den anden kat var en meget stor hunkat ved navn Luzy og hende og Bella kom ikke så godt ud af det med hinanden. Mens Bellas mor var bortrejst blev jeg så knyttet til hende, at jeg spurgte om jeg måtte beholde hende, og på daværende tidspunkt faktisk ikke var særlig begejstret for katte.

Her 11 år senere bor Bella stadig hos mig. Hun er ved at være en gammel tante. Når hun rejser sig efter sin lur er det tydeligt at se, at der går lidt længere tid før der kommer gang i maskineriet, men så længe hun er glad og har stor appetit, ser jeg det som et godt tegn. Jeg håber jeg har hende mange år endnu. Hun er jo husets matriak.

Bella1
Bella4
Bella6
Bella5
Bella3
Bella2
Olivia1
Olivia2
Olivia5
Olivia6
Olivia3
Olivia4

Olivia

Oddenvejen’s Olivia – SBI a 21

Født d. 19 - 07 - 2010

Blodtype: A/b

Kastrat

Far: Funny Blue’s Christmas Night, SBI c 21

Mor: Søkjær’s Isabella, SBI a

Olivia er blåtabby og den smukkeste kat jeg har. Hun har altid været sin egen og set og leget med ting vi andre ikke kan se – ja altså som i spøgelser. Hun er god som dagen er lang glad for chips og en vaskeægte hulekat. Hun elsker at ligge ovenpå skabet i vores bryggers, her kører vandrørene op til gulvvarmen på 1 salen. Olivia er MEGET glad for varme, hvilket resultere i en nogen uglet pels – gudskelov elsker hun at få sin pels redt.

Penny

Oddenvejen’s Penny Laine – SBI g 21:

Født d. 25 - 05 - 2018

Blodtype: A/a

Fertil

Far: Oddenvejen’s Miles D, SBI n 21

Mor: GIC Backkara’s Red Roxette, SBI d

Vi fik Penny fra Oddenvejens opdræt i 2018 og herfra skal lyde en VARM anbefaling til Gerd Jahn. Sikke nogle skønne katte man får fra hende.

Penny er mors pige og har indtil hun blev drægtig i starten af året, sovet på min pude hver nat og elsket at blive båret rundt indover min skulder. Hun er det mest søde og hengivne væsen og en super mor til sine killinger (første kuld, F kuldet, 2020).

Penny1
Penny7
Penny5
Penny6
Penny4
Penny3
Penny2
Coco1
Coco5
coco4
Coco3
Coco2

CocoNaan

Oddenvejen’s Tea Rose – SBI f

Født d. 06 – 07 - 2019

Blodtype: A/b

Fertil

Far: Silky Catz Kind of Magic, SBI n

Mor: Richard’s Kalinka, SBI h

Vores smukke smukke brun-tortie. Vi fik CocoNaan tilbage i oktober 2019, og da min mand ville have at hun skulle hedde Flute og jeg var mere til Coco, endte vi på navnet CocoNaan. Coco-dyret er fræk som en slagterhund og blid som et lam. Hun kan charme sig udaf alting og hun fornemmer straks, når der bliver ballade J

Coconaan var en kærkommen legekammerat til Penny, der boede sammen med to gamle tanter (Bella & Olivia), der synes hun var pænt irriterende.

Penny og CocoNaan er bedste veninder og følges altid. CocoNaan assisterede under Pennys fødsel og er i øvrigt fast inventar i fødekasse og kravlegård. Vi kalder hende Moster Naan. Ingen tvivl om at også hun bliver den bedste mor.

Fiona

Kamstrupvejens Fiona Elisabeth

Født d. 07 - 03 - 2020

Blodtype: info følger

Kastrat

Far: Rydestroms Born to be amazing - SBI a 21

Mor: Oddenvejen’s Penny Laine – SBI g 21

Fiona var Pennys allerførste pige og så var stilen ligesom lagt. Fiona har knaldblå øjne og de fineste sokker jeg har set. Denne lækre lille chokoladeknap vandt straks vores hjerter med sit bamselook, så hende måtte vi bare beholde. Fiona ved godt selv hvor lækker hun er og hun er så absolut familiens kæledægge. Når hun miauer lyder det som en rusten havelåge, når hun spinder som en græsslåmaskine – hun er simpelthen herlig. Fiona elsker at blive båret rundt på og ligge i sengen og putte – en vaskeægte sofakat i luksusformat.

fiona7
fiona8
fiona5
Fiona1
Fiona3
Fiona2
fiona6
IMG_4171
IMG_3385
IMG_3526
IMG_4168

Lilo

Oddenvejen’s Lilo – SBI f

Født d. 23 – 06 - 2021

Blodtype: N/A

Fertil

Far: Myrabirmans Dylan II

Mor: Oddenvejen's Penny Laine - SBI g 21

Lilo er sidste skud på stammen. Penny laver de smukkeste piger og hende her er ingen undtagelse. Lilo har et mildt sind og er god og kærlig ved de andre katte i huset. Hun er ligesom sin mor glad for at klatre til de højeste spots, hvor hun kan få det hele med.

Lilo havde ligesom Fiona hurtigt solgt sig selv godt og måtte derfor blive en del af vores lille opdræt.