Om mig

Mit navn er Kathrine. Til daglig arbejder jeg som pædagog i en børnehave. Jeg er 32 år gammel og gift med Lucas. Sammen ejer vi et dejligt lille stråtækt hus udenfor Roskilde. Vi elsker begge dyr; inde har vi katte og ude har vi høns. Vi ønsker os desuden en papegøje, en kælegris og en ged. Men nu må vi se.


Mit lille opdræt er udelukkende baseret på lyst og noget jeg gør i min fritid. Så længe jeg kan se at mine hunkatte har glæde af at blive mødre, vil jeg elske at være en del af det. Stod det til mig havde vi mange flere katte, men min søde mand har en smule allergi, så jeg må begrænse mig og synes i øvrigt alllerede at han har strakt sig langt med 5 pelsede divaer: Bella, Olivia, Penny, CocoNaan & Fiona.


Her hos os sover misserne hvor de vil, oftest sover Bella & Olivia på badeværelset, da de elsker gulvvarmen. Penny sover enten på eller ved siden af mit hoved, mens Coconaan foretrækker fodenden. Fiona er vores sidst ankomne – hun er stadig i kravlegård med sin bror og vi er spændte på at lære hende bedre at kende.

Vores katte er overalt i huset, men det er strengt forbudt at være på køkkenbordet. Det respekterer de for det meste.


Jeg har købt mig fattig i kattesenge, legetøj og andet gøjl – men katten er nu engang sin egen og foretrækker selv at udvælge sine favoritter.

Jeg er en hønemor, når det kommer til mine dyr. Og det er vigtigt for mig at finde et godt match til de killinger jeg ikke selv har plads til at beholde. Jeg er derfor meget interesseret i lære potentiale købere godt at kende, da man gerne skulle finde sit match, når man anskaffer sig et dyr.


***Jeg gør opmærksom på at jeg ikke sælger til frit løb, men til kattesikret have, løbegård eller kattesikret altan.

Min historie

Min første kat var en blåmasket skønhed ved navn Bella. Den dag i dag er hun 14 år gammel og bor stadig hos mig. Isabella var mors pige, indtil jeg blev gift med min mand, så var hun pludselig fars pige. Bella skulle selvfølgelig have lov til at få killinger og være mor, ja bevares. Hun endte med at have 4 kuld hos mig, før hun blev steriliseret som 6-årig.

Udfra de 4 kuld kunne jeg simpelthen ikke gå af med Isabellas pige, Olivia. Hun fik desværre ingen killinger, men bor stadig hos os som kæletrold, 10 år gammel.

Sidenhen er Penny kommet til (2018). Hun har lige fået sit første kuld og gør det bare så godt. Penny skulle selvfølgelig have en legekammerat, hvilket hun fik i Coconaan (2019). Nu har jeg overtalt manden til at beholde Pennys pige Fiona, OG så er alle pladser optagede indtil videre (siger han).


Birmaen har vundet mit hjerte, med sit milde væsen, smukke ydre og evne til at passe ind i hjemmet og familien. En varm anbefaling herfra – men pas på, man bliver afhængig <3